2014 Bebek Odaları

Hayatınıza yeni katılacak olan bebeğiniz için bebek odası hazırlamak elbette son derece keyifli ve güzel bir durumdur. Bebeğinizin cinsiyetine göre de hazırlayabileceğiniz odalarda 2014 yılında çok daha özgür seçimler yapabileceğiniz şık bebek 0dası mobilyası modelleri bulabilir veya kendiniz de hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı kullanarak çok şık odalar oluşturabilirsiniz.

Modern bebek odası tasarımı

Pembe ve mavinin sembolize hale geldiği bebek odalarından artık vazgeçip, daha farklı renk tonlarından seçimler yapabilirsiniz. Örneğin bebek odanızı sarı ve gri renklerini kullanarak çok şık şekilde döşeyebilirsiniz. Sarı bir beşik ve gri bir berjer kullanabilir, perde ve halıları da yine bu tonlardan seçebilirsiniz. Alternatif üretebileceğiniz pek çok rengi de gri ile kullanma şansınız var.

Dekoratif bebek odası ürünleri kullanılabilir

Kırmızı da yine bu sene kullanabileceğiniz renkler arasında yer alıyor. Desenli kumaşlardan yapılan perdeler ve hayvan figürlü küçük dekoratif halılar da, yine bebek odalarında kullanabileceğiniz şık aksesuarlar arasında.

Bebeğinizle dinlenebileceğini yerler oluşturun

Bu sene favori renklerden biri de yeşil. Sarı ile yada turuncu ile kombinleyebileceğiniz renklerle, beyaz bir beşik koyacağınız bebek odanızda harikalar yaratabilirsiniz. Son derece canlı ve romantik bir hava da katabileceğiniz oda aynı zamanda dinlendirici olacaktır.

Beşik dışında mutlaka bebeğinizle dinlenebileceğiniz bir berjer, şifonyer ve gardırop olması hem dekorasyonunuz açısından, hem de işlevsellik açısından önemli olacaktır. Bebeğiniz için aldığınız oyuncakları da yine dekoratif amaçlı kullanabilirsiniz. Odalarda çok fazla eşya kullanmamaya da dikkat emek gerekir. Bebek odası dekorasyonu için ihtiyaç duyduğunuz mobilyaları çeşitli markalardan ulaşabilirsiniz. Sizler için bir kaç tanesinin aşağıda listeledik.

  • Çilek bebek odaları
  • İkea Bebek ürünleri
  • İstikbal çocuk ve bebek mobilyaları
  • Tepehome bebekler için ürünler
  • Modoko bebek odası mobilyaları
  • Bebek odaları Masko

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir