2014 İlginç Yatak Odası Tasarımları

Gün geçmiyor ki tasarımcılar yeni ve ilginç bir fikirle karşımıza çıkmasınlar. Birbirinden çarpıcı mobilyalar üreten firmalar hemen herkesin beğenisine hitap edecek yatak odası modelleri sunuyorlar. Özellikle yatak odalarında sınırları zorlayan tasarımlar 2014 yılına damgasını vuruyor. Konforlu ve şık yatak odaları içinde görmeye pek alışık olmadığımız ilginç fikirler de hayat bulmaya başladı. Tavan kısmı su görüntülü odalardan tutun da, cam tavanlı yatak odalarına kadar pek çok tasarım harikasına imza atılıyor.

huzur verici harika yatak odası dekorasyonu İlginç akvaryum yatak başlığı su içinde yatak odası tasarımıBir akvaryumun içindeymiş hissi uyandıran çarpıcı tasarımlar da yine pek çok kişide hayranlık uyandıran fikirler arasında. Yatak odalarında ahşabın son derece yoğun kullanıldığı bu yılda, duvarlarda farklı kağıtlar ya da kaplamalar kullanılıyor. Odanın bir duvarına taş örülü hissi uyandıran duvar kağıdı ile kaplamak oldukça favori. Aynı zamanda taş dışında ahşap görünümlü duvar kağıtları da, özellikle şömineli yatak odalarının neredeyse vazgeçilmezi durumunda.

ilginç yatak odası duvar kağıtları ilginç yatak odası mobilyaları harika yatak odası dekorasyonu
Yatak odalarında çeşitli efektler veren uygulamalar ve elektronik mekanizmalar da yine tasarımlara ilginç detaylar katıyor. Tavana yapılan yansımalar kişilerin gece uykusuna çok daha konforlu bir şekilde geçiş yapmalarını sağlarken, aydınlatmalarda yerden ve tepeden loş ışık verenler tercih ediliyor.

yatak odası tasarımları şık yatak odası tasarımı ilginç yatak odası tasarımlarıYatak tasarımlarına göz atacak olursak, ahşap arabalardan oluşan tasarımlardan da söz etmek gerekir. Müstakil evlerdeki çatı katında bulunan yatak odaları ise tavanların ahşap malzemeler ile kaplanmasıyla hem çok romantik, hem de tavandaki pencereler ile doğal bir atmosfer sahip.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir