2014 Trend Oturma Odaları

Kişilerin genellikle kendilerini iyi hissettikleri ve iyi vakit geçirdikleri oturma odaları, dinlendirici olmaları ile de konforludur. 2014 yılı oturma odaları genellikle insanların evde geçirdikleri zamanı daha konforlu ve kaliteli hale getirmek için birbirinden güzel ve farklı tasarımlarla dolu.

Modern oturma odası tasarımları

Bu sene oturma odalarında en çok karşılaşılan renk özellikle krem ve beyaz oluyor. Sadeliğin bu denli ön plana çıkması aynı zamanda eşyalarda da azalmaya gidilmesi anlamına geliyor ve minimalist etki kendisini çok daha fazla gösteriyor.

Senenin en gözde çarpan dekorasyonlarında açık tonlardan oluşturulmuş evler kadar mor ve yeşil gibi gayet iddialı renklerin de bolca kullanıldığını görüyoruz. Oturma odası olarak kullanılan odaların genişliği elbette ki yapılacak dekorasyon için son derece önemli.

Küçük alanlar için de bu senenin favori renkleri olan krem ve beyaz son derece geniş bir görünüme neden olacak ve mekanları çok daha ferah bir atmosfere sokacaktır.

Güzel oturma odası modelleri

2014 yılında bolca duvarlarda şeritli boyalara rastlıyoruz. Özellikle tv ünitesinin olduğu duvarda kullanılan şeritli boyalar ve duvar kağıtları son derece şık durduğu gibi eşyalar ile veya odanın genel renk uyumu ile kombinlenebilme özelliğine de sahip oluyor.

Bu sene pek çok kişi tarafından beğenilen bir başka renk ise kahve tonları oluyor. Genellikle yeşil ve krem gibi diğer renklerle uyum içinde kullanılan kahverengi mobilya kullanırken odayı çok fazla boğmamak için yer döşemelerinin rengini daha açık tercih edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir