2015 Bebek Beşik Modelleri

Artık evde bir kişi daha olacak. Bu düşünce mutluluk heyecan verdiği kadar bazı değişiklikleri gerektiriyor. Bebeğiniz doğuyor ve tabiki onun da ayrı bir yaşam alanı oluşuyor. Bu yaşam alanını oluşturmak da anne babalara kalıyor. Bu da önemli bir sorumluluk. Bebeklerin hiçbir şeyden habersiz olduğunu düşünsek de her şeyin farkındalar. Konuşulanlar, yaşadıkları ortam, mutluluk, ya da bir tatsızlık, Hepsinin farkındalar ve daha da dikkat etmemiz konusunda biz aileleri uyarıyorlar.

Bebeğiniz dünyaya geldi peki onun yaşam alanının nasıl olması gerektiğini düşündünüz mü? Nasıl bir odası olmalı, nasıl bir beşiği, hangi renklere hakim bir odası olmalı? Bunlar ayrı ayrı cevaplandırılması gereken önemli sorular. Gelin bu sorulara nasıl bir beşik alınmalı sorusuyla başlayalım.

Beşik seçiminde ilk dikkat etmemiz gereken nokta beşiğin metalden mi ahşaptan mı olması gerektiği. Bu konular da farklı düşünceler var bunun en iyi cevabını gittiğiniz mağazalarda müşteri temsilcisine durumu sorarak öğrenebilirsiniz ya da internetten bu konuyla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Eğer ahşap bir beşik seçerseniz doğal bir malzemeden yapılmış bir beşiğe sahip olursunuz ve kullanılan ahşabın kalitesi çok önemli. Doğru markalardan kaliteli beşikler tercih edilmeli. Eğer metal bir beşik alınacaksa kullanılan boyanın yine doğallığı çok önemli. Çünkü biraz daha bebeğiniz büyüdüğünde ayağa kalkacak beşikten tutunacak ve ağzını beşiğe sürecektir. Beşiğin yüksekliği de çok önemli. Çocuğunuz hareketlendiğinde beşiğin dışına çıkmak isteyecektir. Sizler için seçtiğimiz birkaç beşik modeli;

Bebeğinizin yaşam odasını düzenmeye başladınız, işte size 2015 bebek odası takımları..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir