2015 Dekoratif Kitaplıklar

Artık her şeyde olduğu gibi özellikle kitaplık modellerinde de sıkça dekoratif ve çok portatif modeller kullanılmaya başlandı. Ne var ki keşke kitaplığa sahip her insan sadece süs ve ya tasarım amaçlı değilde gerçekten o kitapları okusa yani süs olmaktan çıkıp asıl işlevini kazansa. Son yıllarda teknolojinin gelişmesiyle kitaplar eskisi kadar önemsenmese de belki bu şık tasarımlar sayesinde evlerdeki yerlerini korumaya devam edip bilgi dağarcığımızı zenginleştirmeye devam edecektir. Söz konusu mobilya ve tasarım olunca yeni mimarların hayal güçlerini sınırlamak mümkün değil, çeşitli kalıplarda çıkardıkları kitaplık modelleriyle bütün kitapseverlerin başlarını döndürmeyi başarıyorlar.

Bir duvarınızı boydan boya kaplayan bu kitaplık modelleri evinize farklı bir derinlik katacak ve kitapsever kişiliğinizi ortaya çıkaracak. Çok büyük mobilya tahtalarını evinize doldurmak zorunda değilsiniz. Sade ama çok amaçlı kitaplık parçalarıyla çok malzeme almadan kendi kitaplığınızı oluşturabilirsiniz. Hem o kalabalık ve boğucu kütüphane havasından çıkarıp daha ferah bir kitaplık yaratmış olacaksınız.
Son zamanlarda en çok karşılaştığımız modeller bal peteği şeklindeki tasarımlardır. Bunlardan yararlanma vaktiniz geçmedi tabi ki istediğiniz zaman yine kullanabilirsiniz. Bunun yanında duvara sabitlenmiş metalik modelleri de tercihleriniz arasında bulundurmayı unutmayın. Televizyon ünitenizin etrafına oturtulmuş bir kitaplık sayesinde de boş kalan duvarınızı kitaplarınızla değerlendirmiş olacak hem de her zaman gözünüzün önünde olacak kitaplarınıza sık sık dokunma gereği duyacaksınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir