2014 Duvar Kağıdı Modelleri

Evlere doğal bir görünüm kazandıran dekorasyon stilleri son yıllarda oldukça popüler. Özellikle alışılmışın dışına çıkmak isteyenler için doğal görünümlü duvar kağıdı modelleri kullanımı da bir hayli yaygın. Genellikle tüm ev duvarlarında kullanılan kağıtlar, bu yıl biraz daha farklı olarak sadece bir duvarda veya bir köşede kullanılıyor. İsteğe bağlı olarak tüm evin duvarlarını kaplamak da mümkün.

Şömineli evlerin olduğu duvarlarda kullanılan taş görünümlü duvar kâğıtları hem çok hoş görünüyor hem de dekoratif bir şıklık katıyor. Evlerde olduğu kadar iş yerlerinde de çokça tercih edilen 2014 duvar kağıtları son derece kolay uygulama şansına sahip olduğundan kişilere zahmet de vermiyor.

Duvarlarda kullanılan taş görünümlü duvar kağıtları, evlere direkt olarak taş duvar yapmaktan daha iyi çözümler sunuyor. Yemek salonlarında da tercih edilebilir olan duvar kağıtları geniş odaları ikiye bölmek açısından da resimli duvar kağıdı kullanmak oldukça konforlu.

Taş duvar deseninin dışında bu sene bir başka rağbet gören duvar kağıdı da tuğla desenliler oluyor. Özellikle şömineli evlerde çok sık tercih edilen duvar kağıdı evlerin tek bir bölümünde veya televizyon ünitesi arkasında kullanılarak dekoratif bir şıklık sunmaya devam ediyor.

Üzerine asılan tablolar ve fotoğraflar ile de duvarların hareket kazanmasını sağlayan kağıtlar ile evlerde sıcak bir görünüm elde etmek mümkün. Bahçeli evlerde veya yazlıklarda daha çok kullanılan tuğla duvar kağıdı modelleri eşyalara uygun renklerde de seçilebilmektedir.

Duvar üzerini tamamen kaplamak yerine sadece duvar resimleri kullanarak evlerinizde harika tasarımlar oluşturabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir