2014 Modern Tv Ünitesi Modelleri

Vitrinler, eskiden neredeyse herkesin evinde bulunan zaruri mobilyalardan biriydi. Her salonun başköşesine kondurulan bu kaba ve kocaman vitrinler ancak birkaç parça yemek ve fincan takımını salondakilere sunmak görevini görüyordu. Zaman içerisinde giyim tarzları ve modaları nasıl değişiyorsa ev dekorasyon stili ve bununla birlikte tv ünitesi modelleri de bir o kadar değişiyor. Eskiden bu hantal ve mobilya yığını olan vitrinler oldukça kullanılmaktaydı. Kadınlar tabaklarını çanaklarını, misafir için ayrılmış olan takımları bu vitrinin camlarından sergilerlerdi. Televizyon ünitesi olarak bu vitrinin orta kısmı kullanılır ve tv oradan izlenirdi. Hala birçok insanın evinde aynı başköşesinde duruyordur bu vitrinler. Ancak dediğimiz gibi giyim tarzları dönem olarak nasıl büyük bir değişkenlik gösteriyorsa ev dekorasyonu ve onunla bağlantılı herşey aynı şekilde değişkenlik gösterir. Bir zamanlar moda olan tv vitrinleri artık kullanılmamakta. Bunun yerine şık ve sade televizyon üniteleri tercih edilmektedir.

tv duvar ünitesi
Tv ünitesi modelleri

Son zamanlarda salonların başköşesindeki vitrinlerin yerini alan televizyon üniteleri oldukça tercih edilen mobilya ürünlerinden biridir. Birçok değişik modeliyle şık ve modern bir görünüm sağlayan bu televizyon üniteleri salon içerisindeki tüm dekorasyonu oldukça etkiler.

tv ünitesi modelleri
Modern tv üniteleri

Eski moda vitrinlere göre oldukça sade görünen bu mobilyalar, aslında vitrinlerin hantallıklarından ve mobilya yığını görüntülerinden sıyrılmış halidir. Televizyonu koyduğumuz alanın etrafındaki raflara kütüphanemizden birkaç kitap, mutlu anlarımızdan birkaç fotoğraf ve değer verdiğimiz pek çok küçük dekoratif eşyalar yerleştirebiliriz.

tv ünitesi mobilyaları

Büyük bir alan kaplamaması nedeniyle son zamanlarda televizyon üniteleri salonların vazgeçilmezi haline gelmiştir.

One thought on “2014 Modern Tv Ünitesi Modelleri

  1. Güzel modeller. Ben Plato Mobilya modern tv ünitelerini tercih ederim. İster ahşap ister mdf yapıyorlar. Bu modellerin tamamını üretebiliyorlar. Bir de high gloss diye malzeme çıkmış parlak çok şık duruyor ama çizilme riski var tabi. Teşk.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir