2015 Tv Üniteleri

İçinde Bulunduğumuz 2015 yılında teknolji ve üretim tarzının değişmesi ile birlite farklı tarzlarda mobilyalar üretilmeye başlandı ve tv üniteleri de bundan nasibini aldı. Modern görünüme sahip 2015 tv ünitesi modelleri, ev dekorasyonun da farklı tarz arayanlar için biçilmiş kaftan oldu. Yeni sezonda oldukça ilginç mobilya tasarımlarını da görmek mümkün. Salon dekorasyonu yapıyorsanız, oturma odaları için özel tasarlanmış, şık 2015 tv ünitesi modellerini dekoratif olarak yada lcd tv kullanmadan, onun yerine tablolar, aksesuarlar kullanarak kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. Lcd televizyon olmadan tv ünitelerini nasıl kullanabiliriz? sorusuna cevap olarak aşağıda bir kaç örnek bulunuyor. 2014‘deki modellere kıyasla artık insanlar sade ve açık renk ürünler tercih ediyor. Sanırım ilginç modellerin ortaya çıkmasıda bundan kaynaklı, artık farklılık arayışında olabiliriz.

Peki tv ünitesi fiyatları ne kadar?

Boy, desen, şekil ve renge göre farklı fiyatlara ürünler bulabilirsiniz. Hatta kendiniz bile yaptırabilirisiniz, yakında tanıdığınız bildiğiniz bir marangoz varsa internet üzerinden tv ünitesi modelleri beğenip, içinize sinen evinize çok yakışacağınız düşündüğünüz üniteyi belki daha ucuza alabilirsiniz. Piyasada bilindik markalarda tv ünitesi fiyatları; 200tl’den başlayıp 2500-3000tl’ye bile satılmaktadır.

Türkiye’de tv üntesi satışı ve üretimi yapan; İstikbal, Bellona, İkea, Doğtaş vb. lider markalar bulunmaktadır. Bu gibi yerlerde çeşitli renk seçenekleri, ölçü ve boylandırma yada özel tasarım tv üntelerini bulabilirsiniz.

2015 Tv Ünitesi Modelleri

İşte sizler için seçtiğimiz en yeni üniteler…

Hazır mobilyalara bakarken Mondi Oturma Grubu Modelleri ilginizi çekebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir