2015 Ev Dekorasyon Renkleri

2015’in ilk yarısından itibaren yeni senenin moda renkleri yavaş yavaş göz önüne çıkmaya başladı. Oturma odalarında ve salonlarda kendini göstermeye başlayan moda renkler bebek odaları ve yatak odalarında da yerini aldı. Ev dekorasyonunda yılın ilk yarısından itibaren tercih edilen renkler arasında klasik bej, füme, toprak tonların yanı sıra canlı ve sıcak renkler yer alıyor. 2015 in gelişiyle kendini gösteren bu yılın modası evini yeniden boyamak isteyenler için yeni renkleriyle göz doldurucu olmaya devam ediyor.

Toprak tonların yerini aldığı yılda, yıl içinde derin griler, acı kahve tonları güneş görmeyen yerlere sıcaklık katmak için kullanılabilir. Güneş gören yerler içinse sedef parlağı, taş rengi, kuğu beyazı ve ekru tonlar ışığı kapatarak odanıza dinginlik verecektir. Mobilyalarınızın renginde de kullanabileceğiniz bu tonlar eşyalarla birleşince odanızda bir bütünlük oluşturacak. İnsanlara ilham veren ve karşıt konsantras oluşturan odalar şu ara çok moda.

 

 

Kahverengi tonlu odalarda mavi yeşil koltuklar veya abajurlar bir takım oluşturuyor. Hayatın çelişkileriyle bir bütün olduğunu yansıtan bu tercihler son yılın odalarında verilmek istenen mesaj. Çok renkliliğin yine moda olduğu bu yılda mobilya alacaklar içinde birkaç tüyo vermeden geçmeyelim. Olgun çiftler tarafından en çok tercih edilen tarz olan klasik mobilyalar bize arap baharı etkisi yapsa da evinin müzeye benzemesinden korkanlar için sade ve şık tasarımlar dikkat çekiyor.

Gençler için fonksiyonel ve tarz sahibi mobilyalar iddialı yapıları ve göz dolduran renkleriyle şimdilerde tekrar gündemde. Yatak odaları da ise keskin renkler hakim. Bu sene yatak odalarında gözlemlenen fuşya, kırmızı ve siyah renkler odanıza daha derin bir görüntü verecek. Salonlarınızda ise pastel renkler parlak bir görüntü oluşturacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir